Vishuni ‘ëmbël’ këtë 2024! Këto janë gjashtë ngjyrat më në trend

By

E zezë dhe gri, e bardhë dhe kafe. A mund të jetë pasoja e luksit të qetë dhe stilit të vjetër të parave? Ngjyrat që mbushën veshjet tona në 2023 ishin pafundësisht dinjitoze (për fat të mirë, e kuqja ishte aty për të gjallëruar gjërat). Ishte e lehtë të visheshe falë ngjyrave të njohura dhe të qeta. Ashtu etja jonë për ngjyra u rrit pak nga pak.

Pista e vitit 2024 njohu ndjenjat tona. Ata thonë le të jemi pak më të gjallë këtë vit. Nuk nënkupton se ishte i ndezur me ngjyrat kryesore.

Ne hymë me kujdes në një botë të mbushur me ngjyra pastel. Edhe pse dukej e brishtë, ishte romantike dhe e sjellshme. Midis tyre pikasën gjashtë ngjyra kryesore. Le të mësojmë paraprakisht, sepse duke filluar nga kjo pranverë, rrugët do të mbushen me ngjyra të ëmbla të prezantuara tani e tutje!

Pjeshkë

E verdhë gjalpi

Blu bebesh

Jeshile mente

Jargavan

 

Nude plastikë

 

 

Artikuj të ngjashëm