Vesa Smolica paska të dashur dhe ky detaj na bëri të dyshojmë!

By

Këngëtarja nga Gjakova, Vesa Smolica, shquhet për cilësitë vokale dhe energjinë që jep në skenë.

Megjithatë, përveç muzikës që bën, tejet pak dimë për jetën e saj personale.

Smolica e fokusuar vetëm tek puna që bën, asnjëherë deri më tani nuk ka dhënë ndonjë detaj që do na bënte të kuptonim se ajo, ka nisur një romancë.

Por mjaftoi një intervistë në Prive, në rubrikën “Qitja Pikën”, ku ajo u pyet se cila ishte dhurata e saj e fundit…

“Shampanjë dhe lule, dhe nuk ishin nga ti”, i thotë Smolica, Artan Telakut që po e intervistonte në atë moment.

Ky detaj na bëri të kuptojmë që këngëtarja, po përjeton një romancë dhe djali qenka shumë romantik meqë po e trajton me shampanjë e lule…

Artikuj të ngjashëm