Vëllai i Madh ka një sfidë shumë interesante për banorët

By

“Vëllai i Madh” sot e ka një sfidë më ndryshe për banorët e Big Brother Vip Kosova.

Ata do të realizojnë emisionet e Klan Kosovës, Rubikonin, Orën e Pasdites dhe Lajmet.

Për këtë gjë banorët menjëherë i kanë filluar përgatitjet.

Artikuj të ngjashëm