VALLTARI SHQIPËTAR I RIHANNËS!

By

Të gjithë e njohim Rihannën, shfaqjen “The Beatles – LOVE” nga Cirque du Solei,
garën e madhe të vallzimit nga “Energy Stars for free”. Por a e dini që pjesë e të
gjitha këtyre performancave të këtyre emrave janë edhe shqiptarët ?! Burim
Jusufi dhe Ilaz Jusufi janë vëllezërit nga Maqedonia që ëndrrën e tyre për vallzimin
dita ditës, po e bëjnë më reale se kurr më parë. Të rritur në Zvicër, por gjithmon
me valigje duke u endur për rreth botës e duke shkelur cdo podium që është
ndërtuar për të garuar me vallzimin. Shfaqja jetësore deri më sot e Burimit është
pjesmarrja në Turin e Rihannës në Australi në vitin 2011, ku dëshira e tij e madhe
për të qenë pjesë e vallzimeve në një skenë gjigante e solli atë në L.A.
Për më shumë detaje lidhur me vëllezërit Jusufi, ndiqeni linkun e mëposhtëm. Prive.al

Artikuj të ngjashëm