Transformimi i Adrola Dushit bën që mos të njihet

By

Si pjesë e programit ‘E diell’, ish-Missi Adrola Dushi shpalosi shumë nga vetja e saj teksa shumë nga kjo pjesë, zbuloi edhe mikja e saj, Kristina Baki.

Ishte kjo e fundit ajo që zbuloi shumë mbi Dushin.

Adrola i bën të gjitha paratë rrush e kumbulla duke blerë rroba. Edhe pse Kristina është munduar t`a mbajë kuletën herën e fundit që të mos joshet nga dyqanet, Adrola sërish e ka gjetur një zgjidhje. I ka marrë lekët borxh dhe ka bërë shopping.

Edhe pse Adrola Dushi ruan linjat perfekte për hir të profesionit të modelingut, ajo nuk tregon fare kujdes për ushqimin. Ha çfarë t`i dalë përpara! Hamburgerat, patatinat, çokollatat dhe çdo ushqim tjetër që konsiderohet i pashëndetshëm, Adrolës i shijon kaq shumë sa s`ka të shkojë.

Pjesa më interesante ishte transformimi i cili iu bë Adrolës nga grimeri Arbër Bytyqi.

Artikuj të ngjashëm