Të preferuarat e yjeve: Të brendshmet që duhet t’i keni (FOTO)

By

Ka diçka tek të brendshmet seksi që mund t’ju ofrojë një vetëbesim.

Por, a e dini çka ju bën përzgjedhjen edhe më të lehtë? Gjetja e të brendshme seksi që gjithashtu janë të miratuara edhe nga të famshmet.

Yjet kanë qasje në gjërat më të mira kur bëhet fjalë për modën, dhe kjo përfshin edhe të brendshmet.

Të preferuarat tona i gjeni më poshtë.

Këmishë nate nga mëndafshi

The Lace Chemise

Reçipeta me rripa 

The Peek-a-Boo Bra

Të brendshme të kuqe

The Red Bra

Reçipeta të thjeshta pa qëndisje, ngjyrë të zezë

The Classic Set

Artikuj të ngjashëm