Si t’i pastrojmë këpucët e bardha në kushte shtëpie?

By

Një nga misteret më të mëdha rreth shtëpisë është si t’i pastrojmë këpucët e bardha.

Të dobishme dhe praktike siç mund të jenë, këpucët e bardha janë shumë të vështira për t’u mbajtur të pastra.

Pasta e dhëmbëve ju ndihmon shumë që të pastroni këpucët e juaja, si fillim e merrni pastën ë dhëmbëve e vendosni në këpucë dhe me një faculet e largoni atë nga këpuca do e shihni që ajo do të jetë e pastër.

Mënyrë tjetër është përzierja e sodës së bukës, me uthull dhe ujë të nxehtë këto produkte së bashku do largojnë njollat e zeza nga këpuca.

Artikuj të ngjashëm