Tattoo artisti i Ed Sheeran e pranon se disa nga tatuazhet e tij janë të tmerrshme (FOTO)

By

Ed Sheeran është i njohur për muzikën e tij, i sigurt, por ai është i njohur edhe për koleksionin e tij eksentrik të tatuazheve.

28-vjeçari ka të paktën 60 tatuazhe shumëngjyrësh, dhe ato përfshijnë një logo të Heinz me ketchup, pinguin vizatimor Pingu, doreza boksi, autografin e Damien Rice, një kokë Lego, simbole kineze, tekste të ndryshme të këngëve, fraza the Ladz On Tour ‘, një pemë, një filxhan çaj, një dhi, një ari koala, Puss In Boots, njeriu i xhenxhefilit nga Shrek,’ Galëay Grill ‘(një shaka  nga Saoirse Ronan) dhe një luan masiv në gjoksin e tij.

Dhe artisti i tij i tatuazheve vlerëson se shumë prej tyre janë pak… epo të tmerrshme.

Ed Sheerans life and career is in the spotlight, as he hangs out with friends Taylor Swift and Pharrell in the series 'Nine Days And Nights Of Ed Sheeran', Shown on MTV Featuring: Ed Sheeran When: 12 Jun 2014 Credit: Supplied by WENN **WENN does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. Fees charged by WENN are for WENN's services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold WENN and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against WENN arising out of or connected in any way with publication of the material.**

Kevin Paul, i cili është përgjegjës për më shumë se 40 tatuazhe të Ed (përfshirë atë luanin në gjoks), thotë se pajtohet me personat që thonë se arti në trupin e Ed-it ta shpif – por nuk ka rëndësi, sepse ato janë të gjitha personale për të.

Ed sheeran29.OCT.2012 ED SHEERAN'S TATTOO SEEN IN THIS GREAT CELEBRITY TWITTER PICTURE BYLINE MUST READ : SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM *XPOSURE PHOTOS DOES NOT CLAIM ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE ATTACHED MATERIAL. ANY DOWNLOADING FEES CHARGED BY XPOSURE ARE FOR XPOSURE'S SERVICES ONLY, AND DO NOT, NOR ARE THEY INTENDED TO, CONVEY TO THE USER ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE MATERIAL. BY PUBLISHING THIS MATERIAL , THE USER EXPRESSLY AGREES TO INDEMNIFY AND TO HOLD XPOSURE HARMLESS FROM ANY CLAIMS, DEMANDS, OR CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR CONNECTED IN ANY WAY WITH USER'S PUBLICATION OF THE MATERIAL* *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE020 8370 0291 & +1 310 562 7073*17 MAY 2014 ED SHEERAN IN THIS GREAT CELEBRITY TWITTER PICTURE! BYLINE MUST READ : SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM *XPOSURE PHOTOS DOES NOT CLAIM ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE ATTACHED MATERIAL. ANY DOWNLOADING FEES CHARGED BY XPOSURE ARE FOR XPOSURE'S SERVICES ONLY, AND DO NOT, NOR ARE THEY INTENDED TO, CONVEY TO THE USER ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE MATERIAL. BY PUBLISHING THIS MATERIAL , THE USER EXPRESSLY AGREES TO INDEMNIFY AND TO HOLD XPOSURE HARMLESS FROM ANY CLAIMS, DEMANDS, OR CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR CONNECTED IN ANY WAY WITH USER'S PUBLICATION OF THE MATERIAL* *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007*

Image result for ed sheeran tattoos

Image result for ed sheeran tattoos

Artikuj të ngjashëm