Stresi i thotë Atdheut se është në romancë me Xhulin, ky e mohon (VIDEO)

By

Që nga hyrja e Atdheut në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova, sjelljet e Xhulit kanë ndryshuar. Kjo për faktin se ata kanë një pëlqim mes vete dhe këtë e kanë vërejtur edhe banorët e tjerë.

Në një diskutim gjatë natës, Stresi i thotë Atdheut se ka një romancë mes tij dhe Xhulit, por ai e ka mohuar.

Atdheu thotë se nuk ka ende romancë mes tyre, megjithatë Stresi nuk ndryshon mendje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Artikuj të ngjashëm