Stresi drejtuar Vedatit: “Marre të qoftë…”

By

Konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, Stresi në një përplasje që kishte me Vedatin gjatë natës Prime sonte, e ka akuzuar këtë të fundit se “kërkon vota nga gjaku i dëshmorëve”.

Këtë koment, Stresi e ka thënë përgjatë kohës kur po diskutohej për operacionet plastike dhe sugjerimet që ai ia kishte bërë Mbresës, për “të intervenuar në të pasmet e saj”.

“T’i them Vedatit, këtij që lypë vota prej gjakut të dëshmorëve, marre i qoftë sot e 1 mijë vjet. Unë flas tamam. Kemi qenë ulur jashtë, Mbresa dhe Xhuli kanë folur rreth operacioneve plastike dhe temën e ka hapur vet Mbresa”, ka thënë Stresi pos tjerash.

Artikuj të ngjashëm