Sonte një banor largohet nga shtëpia, ju mund të votoni më pak të preferuarin tuaj

By

Sonte në lidhje direkte në Prime, Jonida njoftoi banorët se do të ketë një televotim.

Ky televotim hapet për të përzgjedhur më pak të preferuarin, dhe sipas votave të publikut ai është edhe banori/ja që lë shtëpinë sonte.

Nga televotimi përjashtohen banorët e rinj, Bruno, Blasta, Himena dhe Atdheu kështu që rrethi ngushtohet në mesin e banorëve më të vjetër. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm