Vedati i Stupcave ia “zuri” karrigen në BBVK? Olti Curri ka diçka për të thënë

By

Prime i së hënës ka filluar dhe kjo është nata e parë që Anita Haradinajn e shohim në karrigen e opinioninstes.

Mirëpo krah saj nuk ishte Olti, mirëpo Vedati i Stupcave.

Por, për këtë situatë Olti Curri ka për të thënë diqka.

Shihni se çfarë tha Olti në videon e mëposhtme! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm