‘Shokët’ më të mirë të Kosovës! (Video)

By

Javën që lamë pas fokusin kishte një ngjarje e bukur për Kosovën. Paraqitja e ekipit Kosovar në ‘The Oscars’ bëri shumë bujë jo vetëm tek ne.

Këtë eksperiencë të cilën e mbyllën me sukses e transmetuam edhe përmes fytyrave të buzëqeshura ata dy shokë të cilët bën që ‘Shok’ të jetë kryetitulli shtypit botëror.

Të mërkurën ekipi nga Prishtina, u kthyen në vendlindje por me shumë krenari. Prive ishte e pranishme që në momentet e para kur ata zbritën nga aeroplani e mori emocionet e para të tyre.

Pavarësisht që nuk e sollën me vete trofeun e Akademisë, skuadra e filmit ‘Shok’ ishte mjaft e kënaqur me gjithçka arritën.

Në materialin e Prive mund ti shihni ata teksa pritet nga të afërm por jo vetëm në aeroport dhe po ashtu mund ti shihni deklaratat e para të tyre./PRIVE

Artikuj të ngjashëm