Reperet shqiptare në luftë me njëra-tjetrën (VIDEO)

By

‘Lufta’ mes repereve shqiptare sa vjen e po bëhet më e fortë.

Në estradën shqiptare janë bërë shumë artiste të cilat po merren me rap/hip-hop dhe sigurisht që nuk kanë munguar as ‘dissat’ për njëra-tjetrën nëpër këngë.

Prive ju sjell një kronikë të përgatitur nga gazetari Artan Telaku, e cila përmban fakte rreth asaj që e kemi thënë më lartë.

Ndiqeni./Prive.al

Artikuj të ngjashëm