Pse u paragjykua lidhja e Rinës me Sinboy?!

By

Ka dy vite që ka nisur historia e tyre e dashurisë, por këtë gjë e morëm vesh vetëm para pak muajsh.

Kjo romancë tashmë e konsoliduar nuk kishte një fillim të lehtë.

Kjo marrëdhënie në nisje ishte paragjykuar goxha shumë e madje kishte pasur tendenca që edhe ti ndanin, por kjo bëri që raporti i tyre të forcohej akoma më shumë. – ka treguar Rina në “Ky emër nuk ka nevojë për prezantim”.

Jo vetëm mes çiftit, por edhe familjet e tyre janë në një relacion të mrekullueshëm e kjo normalisht që bën që gjërat të marrin hapa më seriozë.

Fejesa e martesa është në planet e Rinës dhe Sinboy, por jo për momentin.

Ky moment i rëndësishëm do të vij pak më vonë, meqenëse kanë synime të tjera në karrierë.

Artikuj të ngjashëm