PRIFESTI FILLON SOT!

By

Është dashur të niste në Prishtinë por pas lajmit për shkurtim buxheti, stafi i Prifest udhëtoi drejt Tiranës.

Me vete merr edhe një emër të ri ‘Prifest në Ekzil’ për të treguar revoltën e tyre.

Ky festival në Tiranë fillon në ora 19.00 me filmin ‘Tri dritare dhe një varje’.

Hyrja është gratis dhe nuk ka nevojë për ftesa./Prive.al

Artikuj të ngjashëm