DASHURIA E ZANFINËS NDAJ KAFSHËVE!

By

Këngëtarja Zanfina Ismaili edhe pse single nuk ngurron të shpërndaj dashuri. E aq më tepër kur është fjala tek kafshët.

Madje mjafton të vëzhgohet instagrami i saj dhe mund ti shihni videot dhe fotografitë që publikon me kafshët që mban në shtëpi.

Por jo vetëm brenda ambientit familjarë, Zanfina tregon kujdes edhe ndonjë që nuk është e saja.

Kështu ka ndodhur gjatë qëndrimit të Ismailit në Shqipëri ku ka postuar një fotografi duke ushqyer një qen.

Para disa ditësh në kufinin e Shqipërisë duke ushqy një qen shumë të uritun. Me shpresë që më mos të shoh në Kosovë qen apo maca të uritur deri në vdekje – ishte shkrimi që shoqëronte postimin e Zanit./Prive.al

Zanfina

Artikuj të ngjashëm