BimBimma vjen me ”Asnjo1”

By

Është publikuar kënga ”Asnjo1” nga BimBimma dhe Trimmy. Kënga flet për realitetin e ditëve të sotme.

Projekti është realizuar nga Cricket teksa për videoklipin është kujdesur PinkMoon.

Ky projekt pason këngën ”They don’t know” të cilën BimBimma e solli muaj më parë me Festimin.

Artikuj të ngjashëm