Përfundon zyrtarisht martesa e çiftit të njohur

By

Pas pothuajse tri vjet të ndarë, çifti i njohur më në fund ka përfunduar procedurat e divorcit…

Ben Affleck dhe Jennifer Garner i kanë përfunduar proceduarat e gjata të divorcit, ani pse Affleck është duke u rehabilituar për varësi ndaj alkoolit.

Çifti u nda në vitin 2015 pas 10 viteve martesë, por pas tri vite ndarje do të finalizohet divorci i tyre pasi aktori të përfundojë trajtimin e tij.

Pretendohet se çifti ka arritur marrëveshje për prona, përveç kësaj ata gjithashtu kanë rënë dakord edhe për kujdestarinë e përbashkët të tre fëmijëve të tyre.

Affleck është kontrolluar edhe më parë në rehabilitim, në vitin 2001 dhe përsëri në 2017.

Image result for ben affleck and jennifer garner

Artikuj të ngjashëm