Pas operacionit, këngëtarja e njohur shqiptare vështirë njihet!

By

Një tjetër këngëtare zgjodhi të heqë dorë nga pamja e saj natyrale për t’iu nënshtruar operacioneve plastike.

Foto: 2017

Ana Kabashi pak muaj më parë bëri operacion hundën.

Këtë periudhë, ajo e mbuloi me fotografi paraprake por tashmë kur është e kënaqur me pamjen e re, imazhet nuk po mungojnë.

Pas intervenimit, shoqëruar edhe me truqet e grimit dhe ndryshimet në flokë ajo është transformuar aq shumë saqë mezi njihet nga imazhi i ndërtuar me vite.

Fotot e mëposhtme flasin vetë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm