Pa shumë zhurmë, këngëtarja e famshme adoptoi një fëmijë

By

Ajo rregullisht performon me paruke të gjera për të fshehur fytyrën e saj dhe për të mbrojtur anonimitetin e saj relativ.

Tani Sia po flet hapur për disa nga detajet e saj më intime personale në një intervistë të re me GQ.

Këngëtarja 44-vjeçare zbuloi se kishte birësuar një djalë dhe se ishte interesuar vetëm për seksin pa përkushtim për pjesën tjetër të jetës së saj.

Sia (emri i plotë: Sia Furler) befasoi me rrëfimin e saj për kiminë seksuale që ajo ndan me DJ Diplo(emri i vërtetë: Thomas Pentz).

Image result for sia diplo

“Pjesa më e madhe e marrëdhënies sonë kalon duke u përpjekur të mos bëjmë seks në mënyrë që të mos shkatërrojmë marrëdhëniet tona të biznesit, sepse ai është shumë seksi”, pranoi ajo gjatë një interviste telefonike.

Këngëtarja përshkroi një ofertë për seks rastësor që ajo i bëri Diplo.

“Këtë vit i shkrova një tekst dhe i thashë: “Hej, dëgjo, ju jeni si një nga pesë personat që unë jam tërhequr seksualisht, dhe tani që kam vendosur të jem beqare për pjesën tjetër të jetës sime dhe unë sapo adoptova një djalë, nuk kam kohë për një lidhje. … Nëse jeni të interesuar për seks pa përkushtim, atëherë më lajmëroni.” – tha ajo.

Burimi: Dailymail.co.uk

 

Artikuj të ngjashëm