Oscars 2021, ky është dizajni i hapësirës ku do të mbahet (FOTO)

By

Ceremonia e Oscar 2021 do të mbahet këtë fundjavë dhe skenari i ngjarjes së madhe tashmë është zbuluar.

Kjo ngjarje zakonisht mbahet në teatrin Dolby në Hollywood çdo vit, por kësaj radhe do të mbahet në Union Station, Los Angeles, për të lejuar një përvojë shoqërore në distancë.

Për të siguruar sigurinë e mysafirëve, Rockëell Group uli ulëset dhe u pajtua me protokollet e tjera të rrepta ndaj COVID-19, duke siguruar audiencën e drejtpërdrejtë dhe të largët me shkëlqimin që ata prisnin nga Oscar.

Artikuj të ngjashëm