Olti Curri komenton afërsinë dhe flirtin e Vivien me Getinjon

By

Duke komentuar thënien e Vivien gjatë natës së sotme Prime të Big Brother VIP Kosova, ku ajo u shpreh se kishte qarë kur Andi u largua pasi që në jetën e saj “ka humbur shumë njerëz”.

Madje, largimin e Andit nga shtëpia e ka krahasuar edhe me largimin e babait të vet.

E për këtë Olti Curri kishtë diçka për të thënë.

“Se mbajti hatrin as tri ditë”, duke iu referuar flirtimeve të Vivien me Getinjon.

Ndiqeni spektaklin LIVE në platformën YouTube.

Artikuj të ngjashëm