Nëna nga Kosova babai nga Shqipëria, Vesa e Big Basta e ngatërrojnë të birin!

By

Është e vështirë të anosh nga nëna ose nga babai, por këtë do i duhet ta bëjë së shpejti.

Lian, djali i artistëve të famshëm Vesa Luma e Big Basta, ka nisur të thotë fjalët e para dhe që tani ka hasur në dallimin e dialekteve toskë e gegë.

Meqë Big Basta vjen nga Shqipëria, dialekti i tij është toskë e anon më shumë kah gjuha standarde, por Vesa flet një dialekt tjetër.

“Trenerka apo tuta, patika apo atlete, djalë apo çun”, janë dilemat e Vesës me të birin, të cilin dyshja e ka bërë konfuz duke dhënë emërtime të ndryshme për të njëjtën gjë! /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm