Është koha të ndryshoni diçka tek vetja këtë pranverë

By

Ashtu si ngjyrat pastel, fustanet me lule dhe nevoja për të pastruar apartamentin tuaj, ka një prirje bukurie pranverore që kthehet çdo sezonë – hapja e ngjyrës së flokëve balayage.

Me fat për ju, ajo gjithashtu ndodh të jetë një nga gjërat që kërkon fare pak mirëmbajtje.

Nëse nuk jeni të njohur me termin “balayage”, ajo është një teknikë nxjerrëse që përfshin një pikturë të lirë në sipërfaqen e flokëve, sipas Michelle O’Connor, një stiliste.

O’Connor shpjegon metodën – e cila është frëngjisht për “spastrim” ose “bojë” – fillon me ngjyrë të butë dhe të përhapur në lëkurën e kokës dhe gradualisht shkon duke u theksuar më shumë në fund të flokëve.

“Pranvera dhe vera priren të jenë muajt ku ne natyrisht duam të jemi më të lehtë dhe më të ndritshëm, gjë që pasqyron që dielli po del më shumë. Balayage tenton të imitojë atë që dielli do të bënte natyrshëm”, thotë ajo.

Të preferuarat ju sjellim më poshtë.

Artikuj të ngjashëm