Nëna e Argjentina Ramosaj një “supergjyshe” për nipin e saj (VIDEO)

By

Një grua në moshë, me flokë të thinjura,syze dhe me përparëse duke gatuar kështu ushqimin e preferuar për nipërit e mbesat e saj.
Është ky portreti i një gjysheje të zakonshme që na shfaqet në shumicën e rasteve.

Por a keni degjuar për gjyshet moderne? Janë të shumta në numër, madje edhe tek ne.
Zonja elegante, me pamje mjaft rinore përkundër moshës së tyre dhe epitetit të gjyshes. Ishin kështu “supergjyshet” e ftuara në emisionin NIN te Alaudin Hamitit që biseduan rreth të qenurit gjyshe dhe ndjesisë që ky epitet të ofron.

Ndryshe, ishte Suzana Mushkolaj, nëna e Argjentina Ramosaj e ftuara që më shumë dashuri flet për nipin e tij Noah dhe dashurinë e kujdesin e vazhdueshëm që e dhuron për të.

Ajo shprehet të ketë qenë shumë e lumtur për faktin që po bëhej gjyshe, që nga momenti i marrjes së lajmit për shtatzëninë e vajzës, pastaj ardhja në jetë e nipit veq sa e shtoi edhe më tepër lumturinë.

Një shumë angazhuar, aktive dhe mjaft e dashur për nipin e saj Noah.
Një “full-time” dhe “supergjyshe” Suzana Mushkolaj./PRIVE.AL/

argjentina1

Artikuj të ngjashëm