Në prag të martesës së djemve, kandidatja e “S’komplekse” ndryshon totalisht! (VIDEO)

By

Rubrika ‘S’komplekse’ vazhdoi edhe kësaj jave me ndryshimin e jashtëzakonshëm të kandidates së radhës.

Kësaj radhe kandidatja e radhës ishte 37 vjeçarja Lavdije Kukaj, e cila në prag të martesës së djemve të saj iu nënshtrua ndryshimeve nga ekspertët e formatit. 

Si një grua e hapur për eksperimente dhe ndryshime, si doli në fund rezultati i saj?

Këtë mund ta kuptoni në materialin e mëposhtëm të përgatitur nga Prive. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm