Kjo pranverë nuk duhet të ju gjejë pa këta aksesorë!

By

Nuk ka rëndësi nëse jeni një person i thjeshtë në shije ose pak më ekstra, këtë pranverë këta aksesorë do të jenë kryesorja e çdo modeli flokësh.

Flokë të ndara në mes, gërsheta ose të kapura, do të kombinohen me aksesorë të tillë si trendi që pritet të dominojë këtë pranverë.

Më poshtë mund të frymëzoheni nga të famshëm si Lucy Boynton, Charlize Theron dhe Andrew Gn.

Spring/ Summer 2020 Hair Accessory Trends: Draped & Bejeweled Hair Accessories

Spring/ Summer 2020 Hair Accessory Trends: Pearl Hair Accessories

Spring/ Summer 2020 Hair Accessory Trends: Pearl Hair Accessories

Spring/ Summer 2020 Hair Accessory Trends: Beaded Hair Accessories

 

 

Artikuj të ngjashëm