Me kë prej femrave të estradës pati marrëdhënie seksuale Seven Saraqi? (VIDEO)

By

Në intervistën 60 sekondëshe të Prive, të shtunën që sapo lamë pas, ishte këngëtari Seven Saraqi.

Artisti zbuloi disa gjëra interesante e në mesin e tyre tregoi se a ka pasur marrëdhënie seksuale me ndonjërën prej femrave të estradës shqiptare.

Për ta kuptuar përgjigjen e asaj më lartë dhe disa të tjera, shtypni videon e mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm