Lori Hoxha sapo na e shtoi “nepsin” – blogerja bën hatanë me ushqime në Instagram

By

Mjaft me veshje të shtrenjta dhe ushëtime luksoze!

Tani ajo vendosi të na e bombardojë ditën me imazhe ushqimesh fiks nga ato të instagramit, që të bëjnë të të shkojë “goja lëng” siç thotë populli.

Blogerja e famshme shqiptare Lori Hoxha, krahas postimeve që bën me veshjet e saja të markave më të njohura të momentit dhe më influencueset, ka vendosur që të publikojë në llogarinë e saj në instagram vendet të cilat ajo i konisderon si më të mirat në botë për të ngrënë.

Imazhe e imazhe, të pjatave kryesore e ëmbëlsirave të cilat përgatiten nga shefat e restoraneve të qyteteve të ndryshme të botës.

Më poshtë po ua sjellim disa:

]

Artikuj të ngjashëm