Liam Hemsworth morri vesh për ndarjen nga Miley Cyrus në media sociale

By

Liam Hemsworth mësoi për ndarjen e tij nga Miley Cyrus në mediat sociale, nda një burim i ekskluzivisht për Page Six.

Më 10 gusht, një deklaratë doli nga rrjetet sociale të Cyrus duke thënë:

“Liam dhe Miley kanë pranuar të ndahen në këtë kohë. Megjithëkëtë duke u zhvilluar, duke u ndryshuar si partnerë dhe individë, ata kanë vendosur që kjo është më e mira përderisa të dy përqendrohen tek vetja dhe karriera. Ata ende mbesin prindër të përkushtuar për të gjitha kafshët e tyre që ata ndajnë ndërsa me dashuri e marrin këtë herë. Ju lutemi respektoni procesin dhe privatësinë e tyre. “

Por ky ishte lajm për Hemsworth. Burime të afërta me yllin e  “The Hunger Games” na thanë që ai ishte zënë i befasuar nga deklarata – dhe ishte në Australi në atë kohë.

Image result for liam and miley

Disa orë pas deklaratës së Cyrus, pamjet e të dashurës së saj Kaitlynn Carter shfaqen në sipërfaqe. Këngëtarja më pas dukej se i drejtohej ndarjes në një përshkrim të fshehtë në Instagram duke thënë: “Mos lufto evolucionin, sepse nuk do të fitosh kurrë” – dhe deri më 12 gusht ajo promovonte këngën e re që lidhej me ndarjen e saj.

Image result for miley and kaitlynn

Hemsworth nuk e adresoi publikisht ndarjen deri disa ditë më vonë.

Më 13 gusht, ai postoi:

“Vetëm një shënim i shpejtë për të thënë se Miley dhe unë kohët e fundit jemi ndarë dhe nuk i uroj asaj asgjë tjetër përveç shëndetit dhe lumturisë të shkojë përpara.”

Pastaj përsëri, ndarja nuk ishte e papritur pasi gjërat kishin shkuar për keq me muaj, thanë burime nga të dy anët. Një burim tha që dyshja ishin ndarë me muaj, dhe të dy u fotografuan pa unazat e tyre gjatë asaj kohe.

Ndërkohë, burime afër Hemsworth shtuan se marrëdhënia me të vërtetë ishte shkatërruar, por ai ishte duke u përpjekur të shpëtonte martesën, dhe nuk ishte i gatshëm ta shpallte publikisht.

Artikuj të ngjashëm