Ky është këngëtari që theu rekordin 59 vjeçar të Elvis Presley

By

Justin Bieber ka thyer një rekord të listave amerikane të vendosur nga Elvis Presley 59 vjet më parë, duke u bërë artisti më i ri që shënoi shtatë albumet Nr 1.

Image result for justin bieber'

Bieber, 25 vjeçar, ka kryesuar listën me albumin e tij Changes, duke rrëzuar Elvis, albumi i shtatë “Blue Hawaii” i të cilit u lëshua kur ishte 26 vjeçar, në vitin 1961.

Bieber së pari kryesoi listën në vitin 2010 në moshën 16 vjeçare, me albumin e tij të parë My World 2.0. Katër albumet e tij të mëpasshëm në studio, dhe dy në tre nga albumet e tij, kanë arritur të gjitha në SHBA 1. Nën. Bieber është gjithashtu në krye të listave të këngëve R&B dhe të vendit.

Burimi: The Guardian

 

Artikuj të ngjashëm