LEDRI I HALLAKAT! (VIDEO)

By

Ledri është duke bërë ‘hallakamë’ kudo që po shkon. Kënga ‘Tavolina’ është duke bërë xhiron e të gjitha klubeve.
Në një koncert të fundit që mbajti Vula në diasporë tregoi edhe njëherë që kënga e fundit është gjuatje në shënjestrën e duhur.
Për ta ndezuar akoma më shumë atmosferën Ledri Vula ka qëndruar mbi tavolinë dhe ka perfomuar këngën.
Nuk kanë munguar as efektet skenike, ata që shënuan mungesë janë dyshja tjetër e këngës por që të pranishëm ishin falë një Led Wall-I në sfond/Prive.al

Artikuj të ngjashëm