JU PËRSHËNDET KALLASHI (VIDEO)

By

Emri i saj tashmë njihet nga të gjithë… Kallashi e cila mori jehonën mediatike nga materiali i transmetuar në Prive nuk po ka të ndalur.
Protagoniste e shumë ballinave të revistave, e ftuar në shumë emisione dhe artikuj me ‘bollëk’ për valltaren e ‘Cobra City’.
Por famën qe e ka fituar tashmë po ndikon që Donjeta të mos jetë vetëm në klubin e saj por edhe në shumë qytete tjera.
Oferta të shumta vërshojnë çdo ditë rreth saj.
E ku merr pjesë ajo ‘Hit’ e bon duke cekur këtu dhe perfomancën në këngën e Sabianit me Marselin.
Shumë e kritikojnë por këta Kallashi gjithmonë i përshndet me një foto ‘belfie’/Prive.al

Artikuj të ngjashëm