Labi lë KTV-në për…

By

Prezantuesi Labinot Gashi do të ndërrojë logo televizive.

Pas një kapitulli afro katër vjeçar në KTV, ky muaj do jetë i fundit në këtë televizion.

Prive.al ka arritur të kuptojë se Labi do të zhvendoset në TV Dukagjini.

Obligimet e transmetimit të formatit të tij në KTV mbarojnë në fund të Qershorit dhe nga 1 Korriku, Labi do të shkruajë një kapitull të ri.

Kujtojmë se prezantuesi pati pak javë më parë një rrëfim shumë personal për karrierën dhe familjen në një bisedë me Liberta Spahiun në rubrikën ‘5 data’ të emisionit Prive.

Artikuj të ngjashëm