Ish Miss Kosova i quan ‘Copy/Paste’ Rita Orën dhe të ëmën e saj

By

Rrjetet sociale tashmë janë mjeti më i shpejtë dhe më funksional i komunikimit dhe i lidhjes me personat tjerë.

Secili nga ne tashmë jemi përdorues të rregullt të tyre e njejt ndodh edhe me fytyrat tona publike të cilët këto rrjete i shfrytëzojnë edhe si mjete promovuese.

E në të nuk mund të mungojnë as miqësitë e krijuara nga fytrat tona publike të cilët jo pak herë shkëmbejnë edhe komente mes njëri tjetrit.

Njejt ndodhi edhe sot teksa Ish Miss Kosova, Afërdita Paqarada, zgjodhi të komentojë tek një fotografi e Vera Orës e cila njëherit është mamaja e yllit botëror Rita Ora.

Në fotografinë e publikuar, zonja Vera shihej përkrah vajzës së saj Ritës të cilat ngjasonin mjaft shumë me njëra tjetrën e ky detaj natyrisht se nuk i iku Afërditës e cila i komentoi asaj fotografinë në fjalë duke i quajtur ato Copy/Paste.

Natyrisht se mesazhi i komentit aludonte vetëm në ngjashmërinë mes tyre gjë që vërehet qartazi në fotografi.

ritaaaa

Artikuj të ngjashëm