Koronavirusi, Labi siguron 5000 maska (FOTO)

By

Këngëtari Labinot Tahiri ka siguruar 5000 maskë të cilat do t’i shpërndajë nëpër shkolla.

Kjo po ndodhë për shkak të frikës nga koronavirusi.

Këtë e ka bërë të ditur vet këngëtari përmes rrjeteve sociale ku tregoi se i ka blerë ato edhe pse me çmim me të lartë.

“I kam siguruar 5000 cop maska pêr ju të dashur qytetarë!
Të dashur njerëz, për momentin kujdesuni për shpirtin tuaj se askujt nuk ia ndin për juve dhe as që behet merak dikush nga institucionet se po të ua ndin, dalin i ndalojnë rritjen e çmimeve të MASKAVE!
Sot, menxi kam siguruar 5000 cop maska nga 67 cent, gjë që e falenderoj një mik timin që mi ka gjetur dhe do mi sjell sot!
Mbrem, nga 10 cent, janë rritur çmimet në 30 cent e me vonë 1 euro në disa barantore në vend se të ju dhurohen falas qytetarëve…! Ishall askujt nuk i bje ajo semundje, por ne do ti dergojmë fillimisht nëpêr shkolla përmes institucioneve.
Gjithmonë i përgjegjshëm ndaj vendit dhe qytetarëve( shërbëtorë)
Labinot Tahiri Ferizaj Kosovë e Shqipërisë!”, ka shkruar Labi.

Ndryshe, të premten pritet të dalë bashkëpunimi i tij me Skerdin./Prive.al

View this post on Instagram

I kam siguruar 5000 cop maska pêr ju të dashur qytetarë! Të dashur njerëz, për momentin kujdesuni për shpirtin tuaj se askujt nuk ia ndin për juve dhe as që behet merak dikush nga institucionet se po të ua ndin, dalin i ndalojnë rritjen e çmimeve të MASKAVE! Sot, menxi kam siguruar 5000 cop maska nga 67 cent, gjë që e falenderoj një mik timin që mi ka gjetur dhe do mi sjell sot! Mbrem, nga 10 cent, janë rritur çmimet në 30 cent e me vonë 1 euro në disa barantore në vend se të ju dhurohen falas qytetarëve…! Ishall askujt nuk i bje ajo semundje, por ne do ti dergojmë fillimisht nëpêr shkolla përmes institucioneve. Gjithmonë i përgjegjshëm ndaj vendit dhe qytetarëve( shërbëtorë) Labinot Tahiri Ferizaj Kosovë e Shqipërisë!

A post shared by Labinot Tahiri FKSH✨ (@labinottahiriofficial) on

Artikuj të ngjashëm