Kishte kohë që e kërkonte! Armina Mevlani më në fund merr dhuratën që e priti shumë gjatë

By

Nëse keni parë Instagramin e blogeres së famshme shqiptare Armina Mevlani, do të supozoni se nuk ka diçka që ajo nuk mund ta ketë.

Mirëpo Armina hyri ne Instagram të kërkonte atë që nuk mund ta gjente që sa kohë, dhe nëse dikush do ia bënte dhuratë.

Bëhet fjalë për një dhuratë modeste sikurse një libër. Libri për të cilën bëhet fjalë është Heaven has no favorites nga autori gjerman Erich Maria Remarque, ku trajton temën e një historie dashurie të vendosur në vitin 1984.

Ajo hyri në Instagram për te shpjeguar se sa të vështirë e kishe pasur të gjente pikërisht këtë libër, por një nga ndjekëset e saj ishte siguruar që ajo ta ketë, dhe Armina e falënderoi jashtëmase.

Ne i urojmë Arminës, lexim të këndshëm!

Artikuj të ngjashëm