Kim Kardashian ndan foto të nënës në rrobabanjo: “Ti kurrë nuk plakesh”

By

Kim Kardashian postoi në Instagram një fotografi epike të nënës së saj, Kris Jenner, dhe interneti mbeti plotësisht e fiksuar pas saj.

Në foto, Jenner ka veshur një bikini me dizajn të zebrës dhe një lule pas veshit, teksa përqafon miken e sa të vjetër, Faye Resnick, ndërsa duket se është me pushime.

Kjo foto është një foto më e vjetër, nuk është shkrepur këto kohë.

“Unë dua të them … kush është më seksi se nëna ime pas lindjes së vëllait!” – shkroi nën foton e mamit të saj.

 

Artikuj të ngjashëm