Këta janë burrat më seksi në botë sipas Brad Pitt

By

Shumë do të thoshin se Brad Pitt është një nga meshkujt më të pashëm në botë, por atij i është bërë pikërisht kjo pyetje dhe ka emëruar dy aktorë të tjerë.

Pitt u pyet se cilët mendon se janë meshkujt më seksi në botë, duke zgjedhur një emër nga e kaluara dhe një nga e tashmja.

Kjo ishte gjatë një interviste për Vogue dhe ai filloi duke zgjedhur një aktor nga e kaluara.

“Ju e dini se në botën e aktrimit, sepse është puna ime e përditshme, i menjëhershëm është Paul Newman, sepse ai u plak me kaq hijeshi,” tha Pitt.

“Nga të gjitha raportet, ai ishte një qenie njerëzore vërtet e veçantë, dhuruese, e ngrohtë dhe e vërtetë.”

Duke folur për emrat më modernë, ai zgjodhi një aktor me të cilin ka punuar në disa filma dhe që është George Clooney.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Artikuj të ngjashëm