Kanye West vjen me një kërkim falje të sinqertë për Kim Kardashian

By

Kanye West i ka dërguar një mesazh publik ish-bashkëshortes Kim Kardashian në mes të çështjes së tyre të divorcit.

Fituesi i Grammy, i cili ndan fëmijët e tij North West, Saint West, Chicago West dhe Psalm West me Kim, i ka kërkuar falje ish-gruas së tij për “çdo stres” që ai tha se ajo mund të jetë nën.

“Kjo është nëna e fëmijëve të mi”, tha Ye për Kardashian. “Kam nevojë që ky person të jetë më pak i stresuar dhe me mendje të shëndoshë dhe sa më të qetë që të jetë në gjendje t’i rrisë ata fëmijë.

“Çfarë po ndodhte në Gap, çfarë po ndodhte në Adidas dhe çfarë po ndodhte në shtëpinë time. Ishte e gjitha një shpërfillje për zërin e diçkaje që unë bashkë-krijova.”

“Unë bashkë-krijova fëmijët. Unë bashkë-krijua produktin në Adidas. Unë bashkë-krijua produktin në Gap dhe ka një paralele, dhe paralelja prek diskriminimin.”

Çështja e tyre e divorcit është ende në ajër.

Në fillim të këtij viti, Ye ndau dhe fshiu disa postime në Instagram me akuza të drejtuara ndaj vendimeve të Kim-it. Tani muzikanti dëshiron të ketë një qasje më paqësore.

Artikuj të ngjashëm