Kanë 10-të vjet bashkë: Gena tregon storien e çuditshme si e njohu bashkëshorten (VIDEO)

By

Këngëtari shqiptar Gena, ka 10-të vjet që është bashkë me gruan e tij Loretën, e cila përveç se gruaja, është edhe menaxherja e tij.

Këtë javë, ata vijnë në Prive për të treguar historinë e tyre të dashurisë, të panjohur për publikun deri më tani.

Gena dhe Loreta, janë njohur 10-të vjet më parë në një lokal ku këngëtari do performonte, e Loreta ishte në publik.

Siç rrëfen çifti, gjithçka ishte dashuri në shikim të parë!

Ndiqeni kronikën nga Maki Bajrami:

 

Artikuj të ngjashëm