Ka një qendër dobësimi, por a e praktikon Shkenda Dubova te vetja regjimin?

By

Këngëtarja Shkenda Dubova, përveç se një këngëtare është edhe një grua që drejton një biznes të suksesshëm me anë të të cilit ia përmirëson jetën kujtdo që ka nevojë.

Gjatë kësaj jave, Dubova ka qenë e ftuar në emisionin Nd’rrimi i Natës me Alaudin Hamitin, ku ka folur rreth humbjes në peshë dhe transformimeve drastike që ajo arrin të bëjë me klientët e saj.

Mirëpo, ajo thotë që për vete nuk tregohet shumë e kujdesshme me ushqimet dhe nuk iu nënshtrohet regjimeve të cilat ua jep të tjerëve.

Përveç Dubovës, edhe këngëtarja e njohur Teuta Kurti ka treguar përvojën e saj me humbjen e peshës, duke rrëfyer se si ia ka arritur që të largojë nga trupi kilogramët e tepërt.

EMISIONIN E PLOTË MUND TA NDIQNI NË KËTË LINK:

 

Artikuj të ngjashëm