Njerëzit kanë gjetur një mënyrë kreative të shkojnë për “pushime” gjatë karantinës

By

Shumë njerëz u detyruan të anulojnë pushimet dhe udhëtimet e tyre të ardhshme pasi bota u detyrua të karantinohet, por kjo nuk i ka ndaluar njerëzit të bëjnë më të mirën në një situate të keqe – dhe është një dëshmi për atë se sa kreativ mund të jetë dikush kur detyrohet të përshtatet me rregullore të reja.

Njerëzit kanë qenë duke blerë tenda kampingu për kopshtet e tyre të pasme, dhe po shkojnë në pushime emocionuese në natyrë nga komoditeti i shtëpisë së tyre. Një mënyrë veërtetë kreative!

Pjesa më e mirë e kampingut në kopshtin tuaj është që ju ende mund të keni luksin të shkoni në tualet, ose të përdorni kuzhinën tuaj për të gatuar një vakt të shijshëm – por gjithashtu ndjeheni sikur jeni në një mjedis krejtësisht të ndryshëm.

Image

ImageImage

Image

 

Artikuj të ngjashëm