Justin Bieber duket të jetë penduar për martesën e tij me Hailey Baldwin

By

Justin Bieber ka bërë së fundmi një rrëfim shokues tek një shok i tij. Ai si duket nuk është i lumtur për martesën e shpejtë me Hailey Baldwin.

Krijuesi i hitit “Sorry” i cili ka pranuar që ka probleme me depresionin muajt e fundit, po kalon kohë më shumë në New York, në mënyrë që të ketë ndihmë nga mentori i tij, pastori Carl Lentz.

Në shkurt të këtij viti Justin ishte në shtëpinë e Carl për një sesion boksi bashkë me gruan e tij.  Një burim pranë tij tha se ai dukej shumë i shqetësuar gjatë ushtrimeve të boksit dh rrëfeu se po e rimendonte martesën e tij me modelen Hailey Baldwin.

“Mendja e Justin ishte më të vërtetë e ç’akorduar. Thjesht nuk mendonte si duhet” – tha burimi duke vazhduar  “Ai ishte me të vërtetë në depresion dhe ndihej i penduar për martesën e tij.”

Po ashtu, burimi shtoi se Hailey po e mbante veten në këto kohë të vështira në martesën e saj. Ajo po e shoqëron këngëtarin në çdo sesion të ushtrimeve të boksit.

Related image

Burimi: Canoe.com

 

 

 

Artikuj të ngjashëm