Ish i dashuri i Diellza Kolgecit jep një mesazh!

By

Pak javë më parë, Prive zbuloi lajmin mbi përfundimin e lidhjes së Diellza Kolgecit dhe të dashurit shumëvjecar Nol Fetoshi.

Ndërsa ikona e bukurisë u mjaftua me komentimin e shkurtër duke thënë se është ‘lajm i vjetër ky zhvillim’, nga Noli nuk pati asnjë reagim.

Arkitekti që ka preferuar të ruajë një profil diskret, nuk ka folur shumë por një përgjigje indirekte e ka dhënë në Instagram.

Ai është shfaqur duke mbajtur dorën e një femre, si për të dhënë mesazh që tashmë nuk është më i vetëm.

I shkoftë kjo lidhje më mbarë se paraprakja! Ç’të themi tjetër? /Prive.al

Artikuj të ngjashëm