Hillary Clinton i del në mbrojtje Meghan Markle për trajtimin që i është bërë asaj nga mediat britanike

By

Hillary Clinton po flet nHillary Clinton mbron Meghan Markle mbi trajtimin e saj nga media mbështetje të Meghan Markle.

 

Në një intervistë të re të botuar në gazetën amerikane The Sunday Times, ish-zonja e pare dhe vajza e saj Chelsea Klinton u pyetën për vendimin e Meghan dhe burrit Princ Harry për të ndërmarrë veprime ligjore kundër mediave britanike.

Image result for hillary clinton and meghan markle

“Dua të them se mënyra si ajo është trajtuar është e pashpjegueshme,” tha ish Sekretarja e Shtetit.

“Nëse shpjegimi është se ajo është biraciale, atëherë turp për të gjithë,” shtoi ajo, duke theksuar se ajo personalisht besonte se raca e Dukeshës së Sussex është “sigurisht pjesë e saj”.

 

“Ajo me krenari pati një karrierë të parë dhe ka një zë që ajo fatmirësisht vazhdon ta përdorë,” tha Chelsea Klinton.

Image result for meghan markle and pr

Chelsea shtoi, “Unë nuk e njoh atë, por si dikush që e respekton atë, unë jam aq mirënjohës që ajo vazhdon, dhe nuk është e padrejtë dhe po bën punë që ndjehet e lindur ta bëjë. Dhe nuk është e gatshëme të dorëzohet”.

 

Në fillim të këtij muaji, Harry sulmoi tabloidët britanikë për “fushatën e tyre të pamëshirshme” kundër gruas së tij. Deklarata përkoi me një padi të paraqitur nga Dukeshën e Sussex kundër Daily Mail për publikimin e një letre që ajo i shkruante babait të saj, Thomas Markle.

 

“Megjithëse ky veprim mund të mos jetë i sigurt, ai është i duhuri. Sepse frika ime më e thellë është historia që përsëritet vetë. Unë kam parë se çfarë ndodh kur dikush që unë dua komodizohet deri në atë pikë sa ata nuk trajtohen më ose shihen si një person i vërtetë, “tha Harry në deklaratën e tij më 1 tetor, duke evokuar kujtesën e nënës së tij të ndjerë, Princeshës Diana.

 

Burimi: People.com

Artikuj të ngjashëm