Halloweeni po vjen – ja disa ide për manikyrin e thonjve

By

Festa e Halloweenit po afrohet!

Dhe, kjo nënkupton që shumë njerëz anë e mbanë botës tashmë kanë nisur të mendojnë se çfarë do të veshin dhe si do të duken në festat “e frikshme” për Halloween.

Disa inspirohen prej vampirëve, derisa disa të tjerë nga monstrumat fiktivë.

Por, duket se shumë nga ne harrojmë që pamja e frikshme nuk ka të bëjë vetëm me veshjen dhe grimin, por edhe me dizajnin e thonjëve.

Më poshtë po ju sjellim disa ide për thonjë “që ta fusin frikën në palcë” dhe që pa dyshim do ta çojnë në një nivel tjetër pamjen tuaj për Halloween.

20+ Halloween Nail Designs to Make Your Look Spookily Impressive

Artikuj të ngjashëm