Gold AG hap letrat: Kjo është vajza që më mori zemrën (VIDEO)

By

Në një rrëfim unik, të pa deklaruar më parë, reperi shumë i pëlqyer Gold AG ka folur sonte në Prive për lidhjen e gjatë të tij të mbajtur në fshehtësi për kohë të gjatë.

Në një intervistë me gazetaren Maki Bajrami, Ariani ka zbuluar gjerë e gjatë relacionin e tij me Adelinën.

Reperi mes tjerash edhe ka treguar se përse e ka mbajtur të fshehur lidhjen deri sot dhe cilat janë planet e çiftit për fëmijë dhe jetesë në të ardhmen.

Detajet i gjeni në intervistën e mëposhtme.

https://www.youtube.com/watch?v=c8GUd0umYkQ

Artikuj të ngjashëm