Paralajmërimi, a po kthehet në ‘lojë’ Faton Shoshi?

By

Menaxheri Faton Shoshi përpos angazhimeve tjera, për vite të tëra ka qenë “game changer” edhe në industrinë e muzikës.

Artistët më në zë përgjatë menaxhimit të tij kapën zenite të reja të karrierës, me hite të pakontestueshme.

View this post on Instagram

A post shared by Faton Shoshi (@fatonshoshi)

Së fundmi, Fatoni duket ta ketë lënë anash pak këtë pjesë.

Por, me shumë gjasë, jo përgjithmonë!

Se Shoshi mund të jetë duke u rikthyer, na e ka lënë të kuptohet Jetmir Agaj, menaxheri i artistit Azet.

Ai ka postuar një fotografi në Instagram me Fatonin duke pasur një pyetje direkte për ndjekësit.

“A jeni gati” – është shprehur ai duke nxitur kurreshtje dhe pikëpyetje se çfarë mund të jetë duke ardhur!

Jemi gjithë sy e veshë. Është e sigurt që nuk do zhgënjehemi! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm